REGENERAT

REGENERAT
Descriere amănunțită

Sunt bucuros să vă pot adresa acest site. S-a "născut" din dorința de a-L sluji pe Dumnezeu și oamenilor, prin facilitarea accesului la resurse din domeniul consilierii și la consiliere propriu zisă. De asemenea, consider că e timpul să demontăm și în România prejudecăți de genul "Dacă discut cu un consilier/psiholog înseamnă că am ajuns rău". La fel cum interacțiunea dintre o persoană și un medic, pastor sau nutriționist se poate baza pe aspecte din afara patologiei sau problemelor spirituale, consilierul poate fi abordat și pentru scopuri non-cliniceprecum: mentorare, auto-cunoaștere, rugăciune, orientare vocațională, etc.

Sunt iubitor de Dumnezeu regenerat prin dragostea Lui, de familie (Dana și micuții Darius și Gloria) și de Biserica lui Cristos - în această ordine.

În prezent, activez și slujesc ca și consilier în departamentul de pastorală al Bisericii Baptiste Betel, Cluj-Napoca.

Ca psiholog autonom acreditat COPSI (Colegiul Psihologilor din România) în specialitatea "psihoterapii cognitiv-comportamentale" și consilier creștin certificat de ACCRO (Asociația Consilierilor Creștini din România), dorința mea este ca informațiile prezentate aici să fie utile și motivatoare pentru schimbare, fie în sensul progresului personal, fie în sensul "regenerării" în urma unor blocaje sau traume. Mai multe detalii despre mine AICI.

Regenerat.ro prezintă aspecte legate de subiectele și procesul consilierii și oferă acces la resurse pentru cel puțin trei categorii de persoane:
1. Cei care doresc să cunoască mai mult, să se documenteze și să descopere dimensiunile consilierii;
2. Persoanele cu diverse vulnerabilități, care au nevoie de sprijin;
3. Cei ce oferă ajutor altora (lideri, psihologi, pastori, părinți, etc) și doresc să aprofundeze domeniul și tematica consilierii.

 

Cu inimă, în umbra Marelui Consilier,

Bogdan Prejban

Website
Telefon
0754651346
Domenii
Adresa postala
Cluj Napoca | Florești, România

Send Message

Please log in to be able to send messages to the listing owner.