Evenimente pentru februarie 2024

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Lucrul cu rușinea în terapie de cuplu- Eft master class

31/01/2018 @ 9:30 AM - 5:30 PM EET

Lei300

PRIMUL EVENIMENT DE TIP MASTER CLASS PENTRU MEMBRII COMUNITĂȚII EFT DIN ROMÂNIA

Centrul Psiris este onorat să o invite pentru primul eveniment de tip master class, pe dr. Rebecca Jorgensen; este vorba de un atelier despre lucrul cu rușinea în terapia de cuplu conform abordării centrată pe emoții.

Evenimentul este deschis tuturor celor care au finalizat cel puțin primul pas de formare în terapia centrată pe emoții – externship.

RUȘINEA, emoția nevorbită, sporește când partenerii sunt în perioade stresante și e adesea prezentă, dar greu de atins în timpul terapiei. Ea tinde să blocheze terapeutul din organizarea elementelor emoționale ce contează cel mai mult și contribuie la îndeplinirea celor 3 obiective de schimbare din EFT.

Recunoașterea ei, punerea pe frecvență și explorarea acestei emoții ascunse, inerent dezorganizantă, este esențială pentru sprijinirea cuplului, mai ales a cuplurilor in perioade stresante, cu atașament nesecurizat și/ sau cei care se confrunta cu traume.

Atelierul este menit să ajute terapeuții să identifice și să lucreze cu rușinea și emoțiile corelate. Vom deprinde cum să ajutăm cuplurile în diferite stadii de stres, incluzând circularități mai complexe și haotice, să dezvolte o balanță emoțională și să readucă siguranța. Vom avea deopotrivă șansa de a recapitula și practica intervențiile specifice EFT cele mai utile pentru a ajuta partenerii să gestioneze rușinea atât de debilitantă.

Ca de regulă, atelierul va fi un mix de prezentări didactice, discuții de caz, vizionarea și discutarea de înregistrări video, exerciții experențiale.

Obiective propuse:

Înțelegerea rușinii și relevanței sale pentru terapia de cuplu.
Consolidarea capacității de a identifica momente cheie în procesul de desfășurare a emoției rușine, de a vindeca distresul rezidual rezultat din rușine, de a ghida recuperarea.
Definirea și practicarea intervențiilor specifice cu rafinarea lor pentru a fi potrivite pentru cupluri cu niveluri crescute de rușine,

COST: 300 lei -early bird pană pe 10 ianuarie 2018; 350 lei după această dată.

INSCRIERE:
Completati formularul Google https://goo.gl/forms/9ARPCJ3aoNio6IuI3
sau email contact@psiris.ro

Detalii

Dată:
31/01/2018
Oră:
9:30 AM - 5:30 PM EET
Cost:
Lei300
Categorie Eveniment:
Etichete Eveniment:
, ,
Site web:
https://www.facebook.com/events/169977386929469/

Loc de desfășurare

Hotel Golden Tulip
Calea Victoriei nr 166
Bucuresti, 010096 România
+ Hartă Google
Telefon
800 358 0846
Vezi site-ul web Loc de desfășurare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *